Powered By Blogger

luni, 23 mai 2016

FEMEIE CU TULBURARE BIPOLARA...

              De la elogii psihologice la studiul caracterizarii intre aspect si bunatate viata are un alt inteles...Realitatea imbecialitatii umane cu grad perseverent de hotie sentimenta de proasta calitate.Trecerea de la animal la om are o totala deriva morala si mereu o sa intalnim si o sa analizam instictul primar.
              Cu cat petreci mai mult timp cu femeia a carei singura calitate e frumusetea cu atat risti sa te prostesti la randul tau.Compania unei femei in capul careia un neuron stingher tot incearca sa mai observe daca mai coabiteaza altul ca el in acel vid,face dintr-ul barbat de casa ... doar o carpa de stes praful de pe masa!
              O femeie inteligenta ii schimba viata unui barbat in bine il face sa-si descopere calitatiile si sa urce pe treapta evolutiei , dar mereu ... ca in orice poveste idioata apare "zana din padure" si totul se opreste ... iar de aici in sus inseamna de fapt de aici in JOS!Pentru noi e o regula de orientare, a face diferenta intre bine si rau ! "BUN" merge o singura data ... lacomii vor de doua-trei ori, slabiciunea cere dependenta , prostii o vor mereu!Pe principiul „ia ce-i mai bun din oameni”, femeile destepte trebuiesc iubite, respectate, „culcate” si insamantate, iar femeile proaste trebuiesc „culcate" … si atat!
              Incerc sa ma abtin de la alte comentatii deoarece restul lantului trofic este cunoscut de majoritatea care citesc aceste randuri din blogul unui rac inzestrat cu ura pentru prostie dar si cu pasiune in ceea ce face diferenta !Oricum e foarte "placut" sa vezi cat teatru se joaca in lume in general doar doar pentru a pacali "persoana pereche".Mizerabil si penibil in acelasi timp ... "chatista feisbucita" provoaca ! Se anunta ploaie ... si odata cu ea atata noroi in care te las in voie sa te scalzi neincetat...Nu ignorati spinii si nu ii priviti cu atata dispret! Fac parte din trandafiri si oricand va pot intepa... Hai cu palaria ... sa nu cumva sa fuga prostia...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu